Lev 228 dagar längre med oss

Visste du att ditt liv i snitt förkortas med 228 dagar om du jobbar på Kungsgatan? I förra upplyste vi genom en kampanj Stockholmarna vad det innebär att jobba i en innerstad som dagligen trafikeras av tunga diesel-lastbilar.

Kampanjen bestod av stora skyltar, strategiskt utplacerade för att synas och väcka uppmärksamhet. Med hjälp av eventpersonal delade vi också ut ett DR och ett erbjudande. Syftet med kampanjen var helt enkelt att berätta vad våra konkurrenter bidrar med då de kör runt med tunga fordon och hämtar återvinningsmaterial.

Läs mer  »

Vi välkomnar MTG till Sveriges grönaste återvinningstjänst!

Vi är glada att kunna presentera MTG bland våra nya kunder!

MTG är en ledande internationell digital underhållningskoncern och som formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehåll de älskar på så många sätt som möjligt. Deras varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom e-sport, digitala videonätverk och online-spel. MTG har sitt ursprung i Sverige.

MTGs Björn Mosell om bytet till oss som leverantör:

”Genom att byta till Office Recycling sparar vi både naturens resurser och pengar (100k-150k per år) samt att vi kan skryta om det.

Läs mer  »

DI Gasell 2016!

Vi har blivit utvalda som Gasellföretag av Dagen Industri! Att bli utnämnd till Gasellföretag är en ära och vi tackar hjärtligen Dagens Industri för denna utmärkelse. Vi vill tacka alla de som gjort det möjligt – våra medarbetare och alla fantastiska kunder för det stora förtroende ni ger oss.

Kriterier för Gaseller
Företagets fyra senaste årsredovisningar ligger till grund för Gasellundersökningen. För att utses till Gasell måste företaget uppfylla följande kriterier:
* ha en omsättning som överstiger 10 Mkr
* ha minst tio anställda
* ha minst fördubblat sin omsättning,

Läs mer  »

Nominerade till VA’s hållbarhetspris E-prize!

Vi blev finalister och det motiverar oss nu att bli världsledande på det vi gör.

”Vi är Sveriges grönaste återvinningsföretag och det ska vara coolt att jobba med det vi gör”, säger Philip Eklöf som kläckte idén bakom bolaget för lite drygt fem år sedan när han upptäckte att många häftiga byråer inte var särskilt duktiga på att återvinna sina papper.

Läs hela intervjun hos Veckans Affärer!

Läs mer  »