CSR

All PET och pant vi får från våra kunder pantas och återvinns. Pengarna samlar vi i en pott för att kunna göra gott för världen och fram till idag har vi samlat ihop 263.000 kr vi sponsrar olika projekt med.

Vi tror att en person kan förändra världen, därför vill vi tillsammans med våra kunder sponsra förebilder och deras projekt. Vi vill att våra kunder ska kunna följa projekten och verkligen ta del av vad pengarna går till. Vi vet att förebilder inspirerar andra att göra gott och det ger förutsättningar för en bättre värld vi alla får vara med och ta del av.

Den svenska journalisten Ebba Lövenskiold grundade Together for Better 2013. Välgörenheten bygger och stöttar skolor för barn som lever i fattigdom i Dominikanska Republiken. Ebba är en riktig förebild och en sann hjälte och urtypen av den person och det projekt vi vill sponsra. Under 2018 sponsrar vi Together For Better med 100.000 kr.

I maj besökte vi skolan Camino de Esperanza (Hoppets väg) tillsammans med Together For Better. Vi höll i miljö-lektioner, lekar och workshops, både för barn och vuxna, och stod för underhållning på plats under en veckas tid. Här på hemsidan och på våra sociala medier kan ni följa våra upplevelser och insatser från besöket.

Läs artikeln och se filmen från besöket här!

Besök Together For Better här!