En optimerad återvinningslösning ger nöjdare hyresgäster

Hyresgästerna har talat – bättre källsorteringsmöjligheter i fastigheten driver högre NKI.

Avfallshantering i fastigheter har under de senaste åren vuxit till att bli en väldigt viktig fråga bland hyresgästerna. Genom att tillgodose hyresgästernas krav och förbättra upplevelsen har du som fastighetsägare eller förvaltare möjligheten att öka kundnöjdheten markant.

I en undersökning utförd tidigare i år tillfrågades 106 hyresgäster i Stockholm om deras upplevelse av avfallshanteringen i fastigheten.

  • 82% klagar på att det ofta förekommer avfall på golv eller på felplacerade platser
  • 87% är missnöjda med nuvarande sorteringsmöjligheter och vill ha bättring

Fördelar för både hyresgäst och fastighetsskötare

Bristande avfallslösningar leder till klagomål och missnöje bland hyresgästerna. Påföljden är att fastighetsskötaren spenderer allt fler timmar åt att lösa problem i miljörummet. I vissa fall upp till 50% av sin arbetsvecka. Det är tid som hade kunnat läggas på andra viktiga sysslor såsom underhåll av innergårdar och parker.

Framgångskoncept för miljörum och direkt hos hyresgäst

Genom åren har vi hjälpt 100-tals fastigheter möta hyresgästernas ökande krav på hållbarhet och fungerande avfallssystem. Därför kan vi erbjuda flera framgångsrika koncept som gör avfallshanteringen till en NKI-höjare – oavsett om ni har stora gemensamma miljörum eller önskar konceptlösningar för var enskild hyresgäst.

Vårt erbjudande:

  • En proaktiv helhetspartner för återvinning i fastigheter
  • Anpassade lösningar direkt hos hyresgäster och i gemensamma miljörum
  • Löpande och snabb kontakt med en dedikerad kontaktperson
  • Årlig klimatrapport med statistik om avfallssmängder, transporter och koldioxidbesparingar
  • Miljövänliga transporter märkta med Bra Miljöval

Vår tidslinje:

Återvinningsservice till en ny nivå

Office Recycling är ett modernt återvinningsföretag verksamt i Stockholm & Uppsala. Vi arbetar mot en bättre morgondag för både planeten och alla våra kunders vardag. Med Sveriges enda helt fossilfria logistik och skräddarsydda lösningar efter varje behov så är Office Recycling en leverantör att växa med. 

Ta kontakt för rådgivning:

Linus Lindeborg
linus.lindeborg@officerecycling.se
073-595 72 82

Linus Lindeborg - KAM Fastigheter

Linus har erfarenhet av att hjälpa flertalet fastighetsbolag och hundratals hyresgäster att implementera och utveckla återvinningslösningar både i gemensamma utrymmen och direkt mot hyresgäster.”

Några av våra nöjda kunder:

”Våra Nöjd Kund-undersökningar visar att källsortering och cykelrum alltid står högst upp på önskelistorna. Genom de här åtgärderna tillgodoser vi båda önskemålen” berättar Henrik om samarbetet med Office Recycling.

– Henrik Forsberg på Novi Real Estate

Se hela videon om samarbetet här.

Brf Hägern

Landia