Förenklad vardag i era fastigheter

En välfungerande drift med snabba kontaktvägar och proaktivt samarbete kan spara flera timmar om dagen i arbete.

Genom erfarenhet av att hjälpa ett 100-tal fastigheter vet vi att många förvaltare och fastighetsägare lägger alldeles för mycket tid på avfallshantering. Det kostar mycket pengar, men tar också bort möjligheter att hinna med andra viktiga sysslor i förvaltningen av fastigheterna.

Ofta är kärl överfyllda eller avfall ligger på golv och klagomål från hyresgästerna börjar komma in, och akuta lösningar krävs.

För att förenkla vardagen för dig som arbetar i fastigheterna har vi tagit fram flera koncept som hjälper er att spara tid och pengar på hanteringen. Bland annat genom smartare praktiska lösningar som skapar renare och fräschare miljörum, men också genom ett bättre samarbete som en helhetsleverantör.

Vi arbetar inte endast med hämtning av avfallet, vi hjälper också till med rådgivning, upplägg, utveckling och optimering av lösningarna över tid.

Genom att arbeta proaktivt tillsammans och ha en snabb kommunikation minskar vi riskerna för felanmälningar och akuta problem som behöver lösas snabbt.

Vi erbjuder:

  • Proaktiv helhetspartner för återvinningslösningar
  • 100% fossilfri logistik
  • Kostnadsfria utbildningar och konsultationer för avfallsfrågor
  • Skräddarsydda lösningar efter varje behov
  • Löpande snabb kontakt med kundansvarig
  • Klimatrapport årligen med statistik om återvinningsmängder, transporter och koldioxidbesparingar

Vår tidslinje:

Återvinningsservice till en ny nivå

Office Recycling är ett modernt återvinningsföretag verksamt i Stockholm & Uppsala. Vi arbetar mot en bättre morgondag för både planeten och alla våra kunders vardag. Med Sveriges enda helt fossilfria logistik och skräddarsydda lösningar efter varje behov så är Office Recycling en leverantör att växa med. 

Ta kontakt för rådgivning:

Linus Lindeborg
linus.lindeborg@officerecycling.se
073-595 72 82

Linus har erfarenhet av att hjälpa flertalet fastighetsbolag och hundratals hyresgäster att implementera och utveckla återvinningslösningar både i gemensamma utrymmen och direkt mot hyresgäster.”

Några av våra nöjda kunder:

”Våra Nöjd Kund-undersökningar visar att källsortering och cykelrum alltid står högst upp på önskelistorna. Genom de här åtgärderna tillgodoser vi båda önskemålen” berättar Henrik om samarbetet med Office Recycling.

– Henrik Forsberg på Novi Real Estate

Läs mer här. 

Se hela videon om samarbetet här.

Brf Hägern

Landia