Hämtning av grovsopor för företag

Förutom att vi hjälper våra kunder med löpande hämtning av återvinning och destruering av sekretessmaterial finns vi även till hands för bortforsling av grovsopor. Snabbt, enkelt och rätt hämtar vi ditt grovavfall från din arbetsplats eller ditt miljörum för vidare fossilfri transport till vårt återvinningscenter på Ekerö. Oavsett om du önskar hämtning inom 48 timmar eller längre fram i tiden.

Så går det till när vi hämtar grovsopor

Du känner sig säkert igen dig i hur daterat kontorsmaterial, gamla möbler och trasig elektronik rensas undan men istället för att slängas hamnar i vrå någonstans. Att göra sig av med sitt grovavfall kan kännas bökigt, men vi gör det enkelt.

När du tar kontakt med oss ber vi dig uppskatta mängden grovavfall som du önskar bli av med. Känns det svårt? Ingen fara, vi hjälper dig! Genom att berätta om vilka avfallstyper du har – till exempel en kontorsstol, två lamparmaturer och fem trasiga tangentbord – kan vi med vår erfarenhet uppskatta volymen och förmedla ett konkurrenskraftigt prisförslag till dig. Därefter ber vi dig uppge adress- och kontaktuppgifter och tillsammans hittar vi en tid för upphämtning.

Tips! Det blandade avfallet på bilden här nedan motsvarar 1 kubikmeter.

Vi erbjuder hämtning inom 48 timmar

Ibland behöver det gå fort! Vi erbjuder alltid lösningar för snabb hämtning och kan nästan alltid lösa din förfrågan inom 48 timmar. Vår servicepersonal hämtar dagligen återvinning från våra kunder i Stockholm och Uppsala och finns således alltid på en väg någonstans nära dig.

Vad räknas som grovsopor?

Grovsopor är skrymmande avfall som är för tungt eller stort för att slängas i hushållssoporna eller era vanliga återvinningskärl. Det kan vara allt ifrån möbler, porslin, trasig elektronik, lamparmaturer eller större partier av böcker eller pärmar.

I vårt inlägg Vad är grovsopor? beskriver vi närmare vad som klassas som grovsopor.

Vi är inte bara snabba, vi är även fossilfria

Genom att ta hjälp av Office Recycling för hämtning av grovsopor gör ni samtidigt en tjänst för klimatet och vår stad. Alla våra transporter är märkta med Bra Miljöval och körs på fossilfria drivmedel. För att minska belastningen på våra vägar och i trafiken arbetar vår trafikledning med ständig ruttomptimering.

Få prisförslag och boka din hämtning

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan för så återkommer vi till dig för att planera din hämtning av grovsopor.