Därför är du vår viktigaste pusselbit

Tänk dig ett pussel. För varje bit som läggs blir världen lite bättre.

Frågar du oss påminner hållbarhet om att lägga ett pussel. Office Recyclings pussel går ut på att skapa en värld där alla hushåller med materiella och mänskliga resurser. En värld där grundläggande mänskliga rättigheter uppfylls och vi bidrar till att alla ska ha råd att tillgodose sina grundläggande behov. Det är en helhet du är en superviktig del av.

Som vår kollega bidrar du med själ och hjärta i vår strävan efter att sprida budskapet om den enorma miljöbesparing alla kan göra med fossilfri återvinning. På så vis är du direkt med och kämpar mot slitaget på våra världshav, klimateffekten och den kommande kris med miljoner klimatflyktingar som UNHCR beräknar vara verklig redan år 2050. Du är också en viktig del i en jämställd vardag utan diskriminering, rasism eller sexism. En vardag där vi alltid servar våra kunder och bemöter alla människor på ett bra sätt oavsett vilka de är och var de kommer ifrån.

Som vår kund har du redan idag gjort ett aktivt val och sett till att ni sänkt era koldioxidutsläpp rejält – och det här är bara början. Bra jobbat!

Som vår besökare är, eller blir du, förhoppningsvis en ambassadör för vår kamp och vision om en bättre värld. Det är tack vare dig vi växer och på riktigt kan förändra världen.

Därför är du vår viktigaste pusselbit.