En hållbar alla hjärtans dag ❤️

Alla hjärtans dag är en dag när många av oss försöker anstränga oss lite extra för att visa våra känslor gentemot våra nära och kära. På Office Recycling älskar vi att visa hur mycket vi tycker om varandra, våra kunder och såklart miljön!

I år har vi valt att slå ett slag för klimatet i vårt firande och har därför tagit fram en lista på hur man kan fira alla hjärtans dag med minskad klimatpåverkan! ❤️

Om du känner för att ge din käraste en hållbar Alla hjärtans dag och samtidigt få denne att känna sig älskad och uppskattad, så ta gärna del av tipsen nedan:

  1. Skapa ditt egna alla hjärtans dag kort - eller varför inte skicka det elektroniskt (här har du chans att använda alla hjärtemojis 💖❤️💕)?
  2. Strunta i att skicka blommor som bara håller i någon vecka, välj något som håller längre. Varför inte en växt som renar luften eller en krydda som kan användas till matlagning (vi har hört att chili är lite av ett afrodisiakum *wink wink*)?
  3. Bjud på en flaska bubbel men välj ett ekologiskt alternativ. De flesta gillar att njuta av något gott att dricka under en romantisk kväll, men se till att vinet är tillverkat av organiska druvor eller åtminstone odlas hållbart.
  4. Köp choklad som är Krav eller FairTrade - att göra gott smakar bättre!
  5. Bjud på en upplevelse - men undvik långa resor. Välj en destination som kan nås via tåg, på cykel eller på fots. Det finns många små värdshus och Bed & Breakfast som erbjuder miljövänliga produkter/tjänster. Om du vill ha en riktigt miljövänlig alla hjärtans dag, gå ut och njut av naturen. Skridskoåkning, skidåkning, snöskor eller vinteraktiviteter som får dig utanför att njuta av frisk luft och träna. 
  6. Bjud på en hemlagad måltid som är gjord på ekologiska råvaror
  7. Presenter - undvik onödigt krimskrams och gå till en second hand-butik för att hitta alternativ som har charm och får en andra chans. 
  8. Plantera en växt eller ett träd tillsammans – bra för miljön och romantiskt! 

Ta del av vårt nyhetsbrev - Gör som 4500+ andra och ta del av vårt fantastiska nyhetsbrev som går ut en gång i månaden.

Fyll i din uppgifter i formuläret nedan så är det klart!