Hej Emanuel Tanno – numera Säljchef på Office Recycling

Hej Emanuel, numera i en ny roll på Office Recycling efter att Johan Boson tillträtt en roll som Vice VD, kul att du klivit upp som säljchef här hos oss!

Tack så mycket! Efter ett par år på företaget känns det jättekul att fått ökat förtroende. Den första tiden har varit intensiv med fokus på rekrytering, då vi växer så det knakar, riktigt kul!

Hur skulle du beskriva kulturen på företaget?

Det klassiska uttrycket ”högt i tak” gäller verkligen här. Det är lätt att få sin röst hörd och nå förändringar om man är engagerad. Vi känner alla att det är något viktigt vi sysslar med, därför finns ett stort engagemang och vilja i arbetet. Sedan har vi riktigt roligt i det mesta vi gör, allt från att fira affärer och individer med överraskningar och middagar till att skratta över en fredagsöl.

Hur länge har du jobbat på Office Recycling?

I snart två år. Jag hade precis kommit hem från Australien efter att jobbat där i ett par år och jag ville jobba med något jag verkligen trodde på, som motiverade mig mer än enbart det ekonomiska. Jag hade ett par jobberbjudanden men kände direkt att Office Recycling gav mig det ”större” jag var ute efter, samt att det var ett växande företag där man har chans att sätta sitt avtryck.

Vilka är dina främsta styrkor?

Jag är väldigt organiserad i allt jag gör – jag gillar effektivitet och tror att det kommer från att ha en tydlig struktur. Inget får mig att må så bra som att bocka av todo-listor! Sedan tycker jag om mötet med människan, att få träffa olika personer på möten till att utveckla och coacha andra säljare.

Var befinner sig bolaget om fem år?

På flera orter i Sverige och möjligtvis även i andra länder med många fler kollegor. Office Recycling har alltid varit en pionjär i sin bransch med de höga hållbarhetskraven vi har på oss själva, designen på våra produkter och våra system och teknik. Nästa steg är att lyfta bolaget och branschstandarden ytterligare en nivå och titta på vilka spännande innovationer det finns som kan hjälpa oss med det.