Vi välkomnar MTG till Sveriges grönaste återvinningstjänst!

Vi är glada att kunna presentera MTG bland våra nya kunder!

MTG är en ledande internationell digital underhållningskoncern och som formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehåll de älskar på så många sätt som möjligt. Deras varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom e-sport, digitala videonätverk och online-spel. MTG har sitt ursprung i Sverige.

MTGs Björn Mosell om bytet till oss som leverantör:

”Genom att byta till Office Recycling sparar vi både naturens resurser och pengar (100k-150k per år) samt att vi kan skryta om det. Vi har gått från att elda vårt avfall till att istället materialåtervinna naturens resurser.

Innan bytet eldade vi upp 3.630.000 liter avfall varje år och genom att vi nu materialåtervinner istället så reducerar vi det till 726.000 liter förbränning och 2.904.000 liter blir materialåtervunnet till nya flaskor, fleece, kartong och förpackningar.

För att göra det ännu bättre så är Office Recycling fossilfria i sina transporter för att ha minimal påverkan av CO2-utsläpp. Hoppas ni är lika exalterade som oss att bli en miljöhjälte, det har enorma fördelar för den planeten vi kallar hem.”