Helhetskoncept för era fastigheter

Optimerade lösningar för dig som förvaltar eller äger fastigheter i både miljörum och direkt hos hyresgäster.

Vi vet hur viktigt det är med nöjda hyresgäster i fastigheten. Avfallshanteringen och miljörum har under de senaste åren vuxit till att bli en väldigt viktig fråga för nöjdheten hos hyresgästerna. Kopplat till högre krav gällande hållbarhet och moderna lösningar så är det viktigare än någonsin att man har ett avfallssystem som fungerar bra för att hålla kundnöjdheten hög.

Utmaningen är ofta att miljörummet lämnas i skymundan och blir till ett smutsigt rum med överfyllda kärl och ett upplägg som inte är optimerat på länge. På grund av tidsbrist har man inte heller alltid resurser att driva förbättringsprojekt själva.

Därför har vi tagit fram flera framgångsrika koncept för att göra avfallshanteringen till en NKI-höjare – oavsett om ni vill ha stora gemensamma miljörum eller hellre vill ha konceptlösningar för varje hyresgäst.

Vi erbjuder:

  • Proaktiv helhetspartner för återvinningslösningar
  • 100% fossilfri logistik
  • Kostnadsfria utbildningar och konsultationer för avfallsfrågor
  • Hjälp med lösningar både direkt mot hyresgäster, och i gemensamma ytor
  • Löpande snabb kontakt med kundansvarig
  • Klimatrapport årligen med statistik om återvinningsmängder, transporter och koldioxidbesparingar

Vår tidslinje:

Återvinningsservice till en ny nivå

Office Recycling är ett modernt återvinningsföretag verksamt i Stockholm och Uppsala. Vi arbetar mot en bättre morgondag för både planeten och alla våra kunders vardag. Med Sveriges enda helt fossilfria logistik och skräddarsydda lösningar efter varje behov så är Office Recycling en leverantör att växa med.

Ta kontakt för rådgivning:

Linus Lindeborg
linus.lindeborg@officerecycling.se
073-595 72 82

Linus har erfarenhet av att hjälpa flertalet fastighetsbolag och hundratals hyresgäster att implementera och utveckla återvinningslösningar både i gemensamma utrymmen och direkt mot hyresgäster.”

Några av våra nöjda kunder:

”Våra Nöjd Kund-undersökningar visar att källsortering och cykelrum alltid står högst upp på önskelistorna. Genom de här åtgärderna tillgodoser vi båda önskemålen” berättar Henrik om samarbetet med Office Recycling.

– Henrik Forsberg på Novi Real Estate

Läs mer här. 

Se hela videon om samarbetet här.

Brf Hägern

Landia