Avfallshantering & sophämtning i Stockholm för kontor & företag

Hos oss på Office Recycling är vår allra viktigaste uppgift att på riktigt bidra till en grönare värld genom fossilfri kontorsåtervinning, avfallshantering och hämtning av grovsopor i Stockholm.

Trustmary Reviews

Sophämtning i Stockholm – för företag & butiker

Vi hjälper er med sophämtning i Stockholm och hanterar allt från grovsopor till annat avfall som hör kontor, företag och fastighetsägande till. Alla våra transporter är märkta med Bra Miljöval och vi är ISO-certifierade i miljö och kvalitet. Med oss blir er avfallshantering och sophämtning 100% grön. Vi har en framtidsklar och grön sophämtning och avfallshantering för företag och kommersiella byggnader i Stockholm.

Miljövänlig sop- och avfallshantering för kontor

Office Recycling erbjuder snabb och effektiv sophämtning i Stockholm för företag. Inom 24h från ert samtal är vi på plats och tar hand om ert avfall – vi gör jobbet åt er. All vår personal är dessutom specialutbildad för att kunna ge er hög service och en säker samt korrekt hantering av ert företags avfall. Vi är det enda återvinningsföretaget för företag som är helt fria från fossil påverkan i vår källsortering och avfallshantering i Stockholm.

Avfallshantering för företag i Stockholm med omnejd

Vill du veta mer om hur er miljövänliga sophämtning och avfallshantering kan se ut med oss? Vare sig ni behöver hjälp med elavfall, grovsopor eller annat avfall, så tar vi fram en lösning specifikt för er. Läs mer om våra gröna återvinningsabonnemang som vi erbjuder företag, fastigheter och butiker i Stockholm med närområden.

Kontakta oss
Behöver du boka avfallshantering eller hämtning av grovsopor till ditt företag eller kontor i Stockholm eller Uppsala? Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

Vi hjälper er hitta rätt lösning:

Fyll i era uppgifter i formuläret nedan så tar vi fram förslag på en lösning som är skräddarsydd för just er.