Destruktion av dokument & destruera grönt

 

Experter på sekretesshantering

På Office Recycling är vårt viktigaste uppdrag att bidra till en bättre värld genom fossilfri kontorsåtervinning. För många av våra kunder innebär det också en säkrare värld då vi är experter på destruering av sekretessmaterial. Ta kontakt med oss så visar vi hur vi kan hjälpa just er genom en skräddarsydd lösning.

Trustmary Reviews

Egen miljö- och destrueringsanläggning

Med specialutbildad personal, vår egen destrueringsanläggning och videoövervakning är vi idag marknadsledande i när det kommer till sekretessåtervinning. Vi erbjuder marknadens bästa service – och en grönare morgondag får du på köpet.

Högre krav på dokumentförstöring och hantering av sekretesspapper

GDPR har trätt i kraft och detta innebär betydligt högre krav på både företag och organisationer och deras sekretesshantering - hur de ska slänga papper med personuppgifter, slänga känsliga papper i övrigt, destruera hårddiskar eller allmän hantering av destruktion av dokument.

Miljösmart hämtning av sekretesspapper

Vi hjälper er med hantering, destruering och hämtning av sekretesspapper samt annat material samtidigt som vi tillsammans gör en god gärning för miljön. Ni vi hjälper er destruera papper och hanterar övrigt sekretessmaterial är vår process kvalitetssäkrad enligt ISO 9001 och hanteringen görs av vår egen personal som är säkerhetsutbildad. Office Recycling ser till att era sekretesspapper återvinns på ett säkert sätt.

Så här går det till att destruera papper grönt med oss

Vi hämtar och plomberar ert känsliga material - både teknik och fysiska dokument. Sedan destruerar vi innehållet på vår egen destrueringsanläggning och ser till att informationen aldrig kan återskapas. Efter avslutat process mottar ni ett destrueringsintyg från oss.

Miljövänliga lösningar

Vill du veta mer om vårt arbete kring sekretessåtervinning, destruering och hur du bör slänga sekretesspapper? Läs gärna vår informationsfolder om sekretesshantering. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller är nyfiken på vårt arbete.

Fyll i era uppgifter i formuläret nedan så tar vi fram förslag på en lösning som är skräddarsydd för just er.