Fossilfri återvinning för företag och planet

För oss är det självklart att så mycket som möjligt av det avfall som uppstår hos företag och verksamheter ska sorteras och återvinnas. Lika självklart är det att hämtningarna hos våra kunder ska lämna minsta möjliga klimatavtryck. 90% av utsläppen inom återvinningsbranschen är kopplade till transporter till och från kund – och här gör vi skillnad med vår 100% fossilfria fordonsflotta.

Så, söker du en återvinningspartner som är miljövänlig på fler sätt än bara ett? Perfekt, då har du kommit rätt!

Klicka här för att göra en intresseanmälan.

Vi minskar era indirekta utsläpp och ökar er återvinning

Att upphandla leverantörer kan vara klurigt. Särskilt när du inte bara söker en aktör som utför jobbet rätt och i tid, utan även ska matcha och främja era hållbarhetsmål. Genom att välja en fossilfri återvinningspartner gör du ett aktivt val som gynnar såväl miljön som era hållbarhetsmål. Och såhär ser det ut med oss:

Helhetslösning för er återvinning – Tillsammans med dig går vi igenom era behov och ger rekommendationer som för en heltäckande källsorteringslösning där inga material försummas.

Möbler, kärl och skyltning – Oavsett om ni har ett miljörum eller önskar källsortering direkt på kontoret har vi möbler och kärl som matchar era behov. Vi ger förslag på vart källsorteringen bör placeras för bästa möjliga effekt och hjälper även till med skyltning som gör det tydligt för användarna att sortera rätt och mer.

Miljövänliga hämtningar – Våra transporter är fossilfria och märkta med Bra Miljöval och det är vi ensamma om i branschen. Därtill optimerar vi våra rutter för att minska våra utsläpp, körsträckor och antal stopp.

Utbildningar och webinar – Vid önskemål besöker vi våra kunder och utbildar personalen inom källsortering. Dessutom arrangerar vi löpande kostnadsfria webinar kring lagförändringar och miljömässiga hållbarhetsfrågor.

Årliga klimatrapporter – För att du som kund ska få inblick i effekten av er återvinning levererar vi en årlig klimatrapport innehållande statistik över avfallsmängder och koldioxidbesparingar.

 

Miljömärkta fossilfria avfallstransporter

 

Trustmary Reviews