Svart sorteringslåda med 3 kärl.Svart sorteringslåda med plats för 3 kärl. Ett av kärlen står utanför lådan.

Sorteringslåda

Praktisk lösning för sortering av mindre fraktioner, till exempel glödlampor, porslin och batterier

Egenskaper

Kärl

Mer information

plus icon
Svart sorteringslåda med plats för 3 kärl. Ett av kärlen står utanför lådan.

Relaterade produkter

Sekretesskärl i plast med plats för 370 liter.

Sekretesskärl i plast 370 liter

Det är viktigt att dokument, post-its och lappar med hemlig information på tas om hand och återvinns med största möjliga försiktighet och sekretess. Med våra kärl för sekretesspapper förvaras känslig information tryggt och säkert innan det hämtas för destruktion och återvinning. När vi hämtar ert sekretessmaterial plomberar vi kärlet eller säcken för att på vår anläggning med utbildning egenanställd personal destruera innehållet så att informationen aldrig går att återskapa.

Volym: 370 l
Mått: B770 x H1070 x 805 mm

Medelstort sekretesskärl i plast med plats för 190 liter.

Sekretesskärl i plast 190 liter

Det är av yttersta vikt att hantera och återvinna dokument och andra anteckningar med konfidentiell information på ett säkert och varsamt sätt. Våra speciella behållare för sekretesspapper säkerställer att känslig information förvaras på ett säkert sätt fram till dess att den samlas in för förstöring och återvinning. Vid insamling av ert konfidentiella material, förseglar vi behållaren eller säcken med plombering, och tar sedan med den till vår anläggning där utbildad personal förstör materialet så att det blir omöjligt att återskapa informationen.

Volym: 190 liter
Mått: B575 x H1075 x D705 mm

Svart kärl med lock som går att öppna och stänga genom att trycka på locket.

Touch bin

En perfekt lösning för lokaler eller pentryn med ont om utrymme, men där ni ändå vill sortera snyggt. Med sin slimmade design står Touch Bin bra placerad mot en vägg och fötterna som du enkelt klickar dit skapar en luftig känsla och gör rengöringen enkel. Locket öppnas enkelt genom "soft touch" och har en stor öppning som gör det enkelt att slänga avfallet. Handtag på sidorna gör Touch Bin lätt att flytta.

Färger: svart, vit

Volym: 60 liter
Mått: B545 x 815 x 312 mm

Svart kärl med stängt lock som går att öppna med hjälp av pedalen vid dess botten.

Pedal bin

Med Pedal Bin får du plats för källsorteringen även i den minsta av utrymmen. Behållaren står bra mot väggen i pentryt eller kontorslokalen. Pedalöppningen är en bra lösning när man har händerna fulla eller av hygienskäl inte vill röra locket. Lätt att flytta då den väger lite och har bra grepp på sidorna

Färger: svart, vit

Volym: 60 liter
Mått: H363 x B545 x H652 mm

Dubbla kärl för kökssortering på hjul.

Kökssortering

Sortera diskret och effektivt i kontorets pentry eller kök med denna sorteringslösning. Varje behållare rymmer 60 liter och passar sig utmärkt för sortering av mindre pappers- och plastförpackningar, men också för metall- eller glasförpackningar.

Mått, behållare och vagn: H700 x B600 x D590 mm
Mått, behållare 60 liter : H600 x B280 x D590 m

Mindre svart plastkärl för avfall med plats för 190 liter.

Plastkärl 190 liter

Plastkärl kan med enkelhet användas för sopsortering för kontorspapper, plast-, glas, metall- och pappersförpackningar. Ett kärl av denna volym passar både i miljörummet som uppe i kontorets administrativa rum.

Mått: B575 x H1075 x 705 mm

Sorteringstorn bestående av 4 delar som är staplade på varandra där översta två delarna är öppna.

Sorteringstorn

Lösningens design lämpar sig utmärkt för sortering av glödlampors, glasburkar, plastförpackningar, batterier eller mindre elavfall. Helt enkelt sådant som förbrukas på kontor, men i mindre skala. Sorteringstornet är en lättplacerad möbel som passar bra på arbetsplatsen och i pentryn, men kan även placeras vid pausstationer i kontorslandskap.

Färg: Grå

Volym: 4x30 liter
Mått: H1350 x B400 x D300 mm

Möjliga tillbehör:
• Behållare 2 liter
• Hink 10 liter
• Plastpåse 30 liter
• Dekaler och märkning

Vitt miljörör på hjul med smal springa i locket och lås för att mellanlagra sekretesspapper.

Miljörör sekretess

Ibland är det viktigt att vissa dokument, eller annan hemlig information, tas om hand och återvinns med största möjliga sekretess och försiktighet. Den 25 maj 2018 började den nya dataskyddsförordningen (GDPR) att gälla vilket innebär att reglerna kring hur företag får behandla personuppgifter blivit hårdare. Det ställer högre krav på sekretesshantering av hårddiskar, mobiler, USB-minnen, arkiv och andra fysiska dokument som innehåller personuppgifter.

Vi hämtar och plomberar ert känsliga material, både teknik och fysiska dokument. Sedan destruerar vi innehållet på vår egen anläggning så att informationen aldrig kan återskapas. Efter avslutad process mottager ni ett destrueringsintyg.

Vår hantering är kvalitetssäkrad enligt ISO 9001 och all hantering av allt material sker av säkerhetskontrollerad egen anställd personal.

Mått
Bredd: 530 mm
Höjd: 1100 mm
Volym: 190 l

Litet svart plastkärl för avfall med plats för 140 liter.

Plastkärl 140 liter

Plastkärl kan med lätthet användas för sopsortering för returpapper, brännbart, färgat- och ofärgat glas, metallförpackningar, pappersförpackningar, elektronik och grovsopor. Vid behov hjälper vi såklart också till med temporära plastkärl, t ex om ni ska rensa förråd eller lokalel inför flytt.

Mått

Bredd: 484 mm
Höjd: 1065 mm
Djup: 550 mm

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer.